Kuzey Irak'a Gidecek Teğmen'e Kur'an-ı Kerim Tilâveti Düzenlendi

Kuzey Irak'a Gidecek Teğmen'e Kur'an-ı Kerim Tilâveti Düzenlendi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Mayıs 2022 Perşembe 15:02

Trabzon Vakfıkebir İlçesi Mahmutlu Mahallesi'nden Yaşar Ali Çolak'ın oğlu, Kara Harp Okulu mezunu Teğmen Yakup Çolak'ın atamasının Kırklareli'ye yapılmış olması ve ilk görevi olarak Kuzey Irak'a gidecek olması dolayısıyla, İmam Hatip Hakan Aynacı'nın görevli bulunduğu mahalle camiinde Kur'an-ı Kerim tilâveti ve duâ programı düzenlendi.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ün de bazı din görevlileriyle birlikte iştirak ettiği program akşam namazını müteakip başladı. Müftü Şükür Küçük'ün kıldırdığı akşam namazı ve akabinde aşr-ı şerif tilâveti ve meâlinin ardından din görevlileri Kur'an-ı Kerim tilâvetinde bulundular.

Daha sonra Müftü Küçük'ün yaptığı sohbet ve duânın ardından vatandaşlara ikramda bulunulması ve yatsı namazının kılınmasıyla program sona erdi.

Teğmen Yakup Çolak'a, atamasının hayırlı olması temennisiyle, Kuzey Irak'ta icrâ edeceği görevinde başarılar diliyoruz. Rabbim tüm askerlerimizi, güvenlik güçlerimizi her türlü tehlikelerden, düşmanın hile ve tuzaklarından muhafaza eylesin!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.