Teknofest Türkiye ikincisi Başkan Balta'yı Ziyaret Etti

Teknofest Gaziantep 2020 İnsansız Su Altı Sistemler temel kategori de Türkiye ikincisi olan Feyza Baltürk Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Teknofest Türkiye ikincisi Başkan Balta'yı Ziyaret Etti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
31 Aralık 2020 Perşembe 07:04

Teknofest Gaziantep 2020 İnsansız Su Altı Sistemeler temel kategori de Türkiye ikincisi olan Feyza Baltürk Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Teknofest Gaziantep 2020 İnsansız Su Altı sistemeler temel kategori de Türkiye ikincisi olan Tekno Entalpi  Ekibi Elektronik Mekanik Sorumlusu, Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencisi  Vakfıkebirli Feyza Baltürk, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek Teknofest 2021 çalışmaları için destek istedi. 

Tekno Entalpi  Ekibi Elektronik Mekanik Sorumlusu, Feyza Baltürk “Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı ziyaret ederek kendisine yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgiler vererek destek istedim. Gösterdiği yakın ilgi alaka ve desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Teknofest’e uzanan yolculukları ile ilgili de bilgiler veren Feyza Baltürk,  “KTÜ öğrencisi Kaan Öztürk bizlere tecrübelerini anlattı ve ondan çok şey öğrenerek yola çıktık. Atölyemiz yoktu. Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bilim ve teknoloji topluluğu  Creatiny bizimle atölyelerini paylaştılar. Sadece bizimle değil isteyen bütün ekiplere gönüllü destek verdiler.  Bizde onlardan örnek alarak hevesli öğrencilere bildiklerimizi anlatıyoruz, öğretiyoruz. Bilim ve teknoloji topluluğu  Creatiny’nin atölyelerini genişletebilmek için sponsorlara ihtiyaçları var. Daha büyük başarılar ve daha çok gencin çalışarak yeni şeyler yapabilmesi için atölyenin büyümesi gerekiyor. Bu konuda katkı sağlanırsa çok mutlu oluruz” diye konuştu. 

Haber Kaynağı  Gazete Vakfıkebir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.