TGC Başkan Adayı Osman Şişko’dan BGC Ziyareti

TGC Başkan Adayı Osman Şişko’dan BGC Ziyareti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Nisan 2022 Perşembe 04:29

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık seçim öncesinde Başkan adayları sahaya inmeye başladı  bunlardan birisi de Trabzon Basının yakından tanıdığı Osman Şişko ve beraberindekiler merkezi Trabzon Vakfıkebir de bulunan ve Türkiye de iki İlin Basın mensuplarını barındıran  Büyükliman  Gazeteciler cemiyet Başkanı Aydın Gelleci ve Yönetim Kurulu ekibini ziyaret etti. 

BGC Başkanı Aydın Gelleci konuşmasına şöyle devam etti. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlık adaylığı dolayısıyla başarılar diliyoruz. Cemiyetimize üyelerimize değer verip geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak ağabey konumunda tutarız Trabzon Gazeteciler Cemiyetini, sonuçta tüm Trabzon’u kapsayan ve tarihi itibari ile de oldukça değerli bir cemiyettir, çalışmalarıyla olsun faaliyetleri ile olsun. Bunu yönetecek olan kişinin de yine aynı ağırlığı taşıyacak arkadaşlardan olmasını temenni ederiz. Gazetecilik gerçekten zor günler yaşıyor.  Bunu en çok yaşayanlardan, gözlemleyenlerden birisin. Dileriz her iki kurumda, hem Trabzon Gazeteciler Cemiyeti hem Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak birlikte çalışarak birlikte projeler üreterek en ücra köşedeki meslektaşlarımızın sorunları ile ilgilenecek şekilde bir çalışma programı gerçekleştirmemizdir. Bu manada Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak arkadaşlarımızla beraber her zaman Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte çalışamaya hazırız, ortak projeler yapmaya da hazırız. Yeter ki diyaloglar ve işbirlikleri samimi olsun. Bu manada ben Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin yapılacak olan olağan genel kurulunun hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, size de tekrar başarılar diliyorum. Biz de belki daha sonra Ersen arkadaşımızda herhâlde aday oda gelip ziyaret edecek. Her iki ziyaretin ardından biz arkadaşlarla bir araya gelip nihai kararımızı desteğimizi genel kurulda gösteririz.


TGC Başkan Adayı Osman Şişko’nun konuşması;  Aydın başkanım öncelikle Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti bir bölge cemiyeti olması sebebiyle her zaman çok önemsediğimiz bir cemiyet. Buradaki çalışma arkadaşlarımız da yıllarca omuz omuza çalıştığımız arkadaşlar. Dolayısıyla bu yeni çıkmış olduğumuz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlık adaylığı sürecinde bizim için Büyükliman çok önemli bir bölge. Diğer kardeş cemiyetler bu mesleği yapan bu şehirde yapan, bu mesleğe değer katan herkes bizim için çok önemli. Biz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak abi hürriyetinde hem kardeş cemiyetlerimizi hem de bu mesleği yapan bütün arkadaşlarımızı kucaklamak amacındayız. Bunla ilgili de geçmiş dönemde yine benim yöneticiliğim zamanında yapılan başlatılan kardeş cemiyetlerle buluşma, etkinlik yapma sürecimiz devam edecek. Bundan sonraki süreçte daha sosyal gazeteciler cemiyeti düşünüyoruz, dolayısıyla hem sosyal alanda hem mesleki alanda çalışmalarımız olacak, orada da Büyükliman ve diğer kardeş cemiyetlerle istişare ederek işbirliği içerisinde olmak istiyoruz. Dediğim gibi bu bölgede birçok gazeteci arkadaşımla zaten hem yönetimlerde hem mesleki hayatımda bir arada oldum. Biz bu süreçte gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını iyi biliyoruz çünkü bulunduğum konum itibariyle birçok ulusal meslek örgütlerinde de yöneticilik yapıyorum, dolayısıyla bu sorunların çözümü noktasında yapabileceklerimizi ortak istişare içinde elbirliği ile yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle tüm üye arkadaşlarımızın kongremize gelmesini bekliyorum çünkü bu bir aidiyet duygusudur sahiplenmedir. Tüm üyelerin gelip Trabzon Gazeteciler Cemiyetine sahip çıktıklarını göstermelerini istiyorum. Seçim bir hizmet yarışı arkadaşlarımızla bir yola çıktık inşallah iyi hizmetler yaparak mesleğimize ve meslektaşlarımıza katkı sunmak istiyoruz. Bugün de bu amaçla sizi ziyaret ettik.  Bize bu nazik davetiniz için de teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.