Vakfıkebir'de Örnek Proje

Vakfıkebir'de Örnek Proje
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Nisan 2023 Cumartesi 12:40

Trabzon Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlk Okulu öğrencilerinden örnek proje. Kemaliye Adnan Demirtürk İlk Okulu öğrencileri hazırladıkları not defterlerini satarak bayramda depremzede çocukların ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Bu örnek proje kapsamında Okul Müdürleri Rahmi Durmuş ve öğretmenleri Osman Karadeniz ile birlikte İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Balta, öğrencilerin şuana kadar topladıkları bağışın toplamı kadar bir bağışla bir not defteri satın alarak yardım kampanyasına destek oldu.

Ayrıca Projeye destek veren Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, yapmış oldukları çalışmadan dolayı Okul Müdürü Durmuş, Öğretmen Karadeniz ve kampanyayı hazırlayan ve yürüten öğrencilere teşekkür  etti.

Haber Kaynağı;Büyükliman Medya

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.