Vakfıkebir'de Gönüllü Olarak Maske Üretimine Başladılar

Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi, Usta Öğreticileri ve kursiyerleri gönüllü olarak koronavirüsten korunmak için maske üretimine başladılar.

Vakfıkebir'de Gönüllü Olarak Maske Üretimine Başladılar
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Mart 2020 Cumartesi 22:22

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Giyim Üretim Teknolojisi alanında gönüllü usta öğretici ve kursiyerler işbirliği ile ilçede bulunan sağlık kurumlarının talepleri doğrultusunda yapılan maskelerin malzemeleri, dezenfekte edilen atölyede gönüllü usta öğretici ve kadın kursiyerlerin elinden 5 aşamadan geçerek maskeye dönüşen

Gönüllü olarak maske üretimine başladığını ifade eden Kurum Müdürü Cemile Kahyaoğlu, tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak amacıyla kurumumuzda Giyim Üretim Teknolojisi alanında gönüllü usta öğretici ve kursiyerlerle beraber maske üretimine başladıklarını, İhtiyaç doğrultusunda maske üretimine destek vermek için hazır olduklarını belirtti. ronavirüsten korunmak için maske üretimine başladılar.

kaynak,Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.