Vakfıkebir Önemli Bir Merkez

Vakfıkebir Önemli Bir Merkez
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Aralık 2021 Cuma 19:27

Trabzon Büyükşehir Başkanı Murat Zorluoğlu, beraberinde birim amirleriyle Vakfıkebir İlçesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.Başkan Zorluoğlu ilk olarak Vakfıkebir kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediye Başkanı Muhammet Balta, Büyükşehir belediye meclis üyesi Ali Bayram Tanrıverdi, meclis üyesi Erol Bahadır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu katıldılar.

Kaymakam Dr. Uzan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sizlerin destekleriyle kadim ilçemizin daha yaşanabilir, daha refah seviyesi yüksek hale gelmesinde inşallah bizlerde burada katkıda bulunarak, kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte başta Sayın Başkanımız, meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız ile güç birliği yaparak ve sizlerin desytekleriyle beraber güzel bir hizmet bırakmak istiyoruz dedi.

Vakfıkebir çok önemli bir merkez olduğunun altını çizen Başkan Zorluoğlu, sadece bizim için değil, Trabzon’un batı bölgesinin önemli merkezlerinden bir tanesidir. Büyükliman havzasında tarihi bir merkez. Burası tarihi merkez olma özelliği tesadüfen değil. Tesadüfen değil ve birilerinin isteğiyle de olmaz. Trabzon’un lideri bölgenin abisi pozisyonu aniden verilmiş bir paye değil. Tarihsel gerçeklerle yaşanmışlıklardır. Vakfıkebir’de önemli bir merkezdir ve halen merkez olma özelliğini devam ettiriyor. Bizde merkez olması hasebiyle Vakfıkebir’e ayrı bir özen gösteriyoruz. Bizimde Sayın Valimizin de destekleriyle ilçemize çok daha güzel hizmetleri hep beraber getiririz dedi.

Kaymakam Dr. Uzan, Başkan Zorluoğlu’na “Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçes”’nde sembol olarak duran Serender resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.

HABER; Mehmet Bülent ALP

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.