Vakfıkebir’de Psikiyatri Doktoru Tıraş Göreve Başladı

Vakfıkebir’de Psikiyatri Doktoru Tıraş Göreve Başladı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Aralık 2021 Çarşamba 22:04

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi uzman doktor kadrosuna yeni bir doktor daha ekleyerek uzman hekim kadrosunu çoğaltıyor.

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi yönetimi bölge hastanesi konumunda olan Vakfıkebir Devlet Hastanesinde hastalara daha kolay ve rahat hizmet verebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde uzman doktor sayısını da artırarak hastalara daha verimli hizmet vermek için Psikiyatri doktorunu da hastane kadrosuna dahil ettiler. Bu doğrultuda Psikiyatri Uzm. Dr. İrem Tıraş Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görevine başladı.

Uzm. Dr. İrem Tıraş Kimdir?

1991 yılında Antalya İlinde doğdu. 2005-2009 yılları arasında Antalya Anadolu Lisesini bitirdi. 2009 yılında girdiği Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2016 yılında mezun oldu. 2016-2017 yılları arasında bir yıl Uşak Toplum Sağlığı Merkezinde görev yaptı. 2017-2021 yılları arasında Akdeniz Üniversitesinde Psikiyatri uzman doktoru unvanı alarak mezun oldu. Cinsel terapi temel eğitim ve bilişsel davranışçı terapi temel eğitim Uzm. Dr. İrem Tıraş 2021 Aralık ayından itibaren Vakfıkebir Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Haber Kaynağı;Büyükliman Postası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.