Vakfıkebirli Gençler Sağlıklı Yaşam İçin  Bisiklet Grubu Oluşturdu

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde bitr grup genç bir araya gelerek “Vakfıkebir Bisiklet Grubu”  oluşturdular. Genç işadamları gruba forma sponsoru oldular.

Vakfıkebirli Gençler Sağlıklı Yaşam İçin  Bisiklet Grubu Oluşturdu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Aralık 2020 Pazar 08:14

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde bitr grup genç bir araya gelerek “Vakfıkebir Bisiklet Grubu”  oluşturdular. Genç işadamları gruba forma sponsoru oldular. Gurubun oluşumunu sağlayan ve  sözcülüğünü yapan Ali Hürfikir stemize yaptığı bilgilendirrmede; özellikle COVİT-19 ile mücadele ettiğimiz bu günlerde  günlük yaşantımızın en önemli aktivitelerinden birisi olan spor, son zamanlarda birçok insanın hayatına girmeye başladı. Bizler de hem ilçemizin adına yakışır,

hem de sağlıklı yaşamımız için arkadaşlarımızla birlikte Vakfıkebir Bisiklet Grubu oluşturduk. Grubumuzla hem il dışı, hem de ilçeler arası gezi organizasyonları düzenliyoruz. Aktivitelerimiz de bizlere her konuda destek olan, ayrıca grup üyelerimize forma desteği sağlayan Vakfıkebirli genç işadamlarından VESTEL Ahmet Uzun’a İslamoğlu şirketler yönetim kurulu başkanı  Murat İslam’a, CEMSAN şirketi yönetim kurulu başkanı  Cemil Albayrak’a grup arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Haber Kaynağı>Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.