VAKFIKEBİRLİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ÇANAKKALEDE

VAKFIKEBİRLİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ÇANAKKALEDE
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Mayıs 2022 Salı 21:36

Trabzon Vakfıkebir Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Vakfıkebir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizatörlüğünde 16- 18 Mayıs tarihleri arasında Vakfıkebirli Şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla Çanakkale gezisi düzenlendi.

Geziye Bursa Ulu Cami ziyaretiyle başlandı. Ardından İstanbul Ayasofya Camii ziyaretiyle devam eden gezi Çanakkale Şehitliğinin ziyaretiyle tamamlandı.

Amaçlarının Milli ve manevi değerlerimizle yoğrulan Çanakkale Ruhunu yaşatmak olduğunun altını çizen Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, bu ruhun içinde adına vatan dediğimiz topraklarımızda, bayrağımız altında özgürce yaşamak vardır. Çanakkale ruhu, bizim inanç değerlerimizle yoğrulan milli ruhumuzdur. Gezi programının planlandığı gibi tamamlanması, şehit aileleri ve gazilerimizin mutluluğu bizleri de mutlu etmiştir dedi.

Gaziler günü dolayısıyla bir araya geldiklerinde Kaymakam beyin bizlere gezi için verdiği sözü yerine getirmesi kendilerini mutlu ettiğini belirten şehit aileleri ve gaziler, özellikle kaymakam bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.