AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski Akçaabat Fatih Stadı yerine inşa edilen Akçaabat Millet Bahçesinin açılışı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, videokonferans yöntemiyle, katılımlarıyla yapıldı.

AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
06 Haziran 2020 Cumartesi 22:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'de birçok noktada yapılmasını istediği millet bahçeleri, birbiri ardına tamamlanmaya ve açılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi'nden katıldığı programla, aralarında Trabzon’un da olduğu 9 ayrı şehirde eş zamanlı açılış gerçekleştirdi. 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projesinde dev bir adım atılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yöntemiyle aynı anda 10 millet bahçesinin açılışını yaptı.

Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışına; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, TOKİ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açışta söz alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu "23 bin metrekare alanda Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Akçaabat Belediye Başkanımızla beraberiz. Trabzon halkının şükranlarını arz ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise tüm katılımcılara selamlarını ileterek “Akçaabat Millet Bahçesi denizi üstten seyreden teraslara sahip. Denizin kenarında olması çok güzel. Karadeniz'i adeta tepeden izleyen bir millet bahçesi. Tüm Akçaabatlı ve Trabzonlu hemşehrilerime hayırlı olsun. Buranın yanı sıra Hüseyin Avni Aker'in olduğu alanda da millet bahçesi yapıyoruz. Trabzon böylece çok daha büyük ve farklı bir millet bahçesine kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.