FESTİVAL ÖNCESİ AKÇAABAT'TA ATATÜRK ANITI'NA ÇİRKİN SALDIRI

FESTİVAL ÖNCESİ AKÇAABAT'TA ATATÜRK ANITI'NA ÇİRKİN SALDIRI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Temmuz 2023 Çarşamba 17:48

Trabzon Akçaabat Atatürk parkında bulunan Atatürk Anıtı'na gece saatlerinde balyozla saldırı gerçekleştirildi.

Akçaabat ilçesindeki Atatürk parkında bulunan Atatürk Anıtı, dün gece S.V İsimli şahsın saldırısına uğradı. Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler parkın etrafında yer alan güvenlik kameralarını inceledikten sonra Atatürk Anıtı’na balyozla saldırıda bulunan S.V İsimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Atatürk Anıtı’na balyoz ile saldırıda bulunan S.V İsimli şahıs Daha Önce de Aynı yerde yer alan Atatürk Anıtı’na saldırıda bulunmuş.

Şahsın Akçaabat İlçe emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gözaltına alındığı ve adli işlemlerin başlatılması için savcılığa sevk edildiği öğrenildi.

Bazı vatandaşlar çirkin saldırı ile ilgili yaptıkları açıklamada, Akçaabat ilçesinde birkaç kez Atatürk Anıtı’na yapılan çirkin saldırıları kınarken özellikle 31.uluslarrası Akçaabat müzik ve halkoyunları festivali öncesi böyle bir olayla Akçaabat ilçesinin anılması hiç hoş olmadığını belirttiler.

Haber kaynağı;Akçaabatınsesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.