Akrabalar Arasında Yaşanan Kavgada Aynı Aileden 4 Kişi Yaşamını Yitirdi

Akrabalar Arasında Yaşanan Kavgada Aynı Aileden 4 Kişi Yaşamını Yitirdi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Temmuz 2021 Perşembe 19:41

Trabzon Hayrat ilçesinin Gülderen Mahallesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada, 4 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili kaçan 2 kişi ise aranıyor.

Alınan bilgilere göre Hayrat’ın Gülderen Mahallesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, çatışmada yer alan 2 kişi kaçtı. Yaklaşık 8 yıl önce aralarında geçen tartışmalı bir olay nedeniyle husumet bulunan Bektaş ailesinin fertleri çay mevsimi nedeniyle bir araya geldikleri Mahallelerinde yine tartıştırlar. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Olayda, Murat, Faik, Kemal ve Lütfi Bektaş isabet eden kurşunlar sonucu ölürken, kaçan A. ve I. Bektaş'ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı;Of'un Nabzı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.