ANADOLU LİSESİNDE 6. MEZUNİYET COŞKUSUNDA 37 ÖĞRENCİ KEP FIRLATTI

ANADOLU LİSESİNDE 6. MEZUNİYET COŞKUSUNDA 37 ÖĞRENCİ KEP FIRLATTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Haziran 2022 Cumartesi 08:24

Trabzon Şalpazarı Anadolu Lisesi olarak eski Şalpazarı Lisesi olan Okul yeniden dizayn edilerek 2013 yılında eğitim faaliyeti yapılması uygun görülmüştü.

Şalpazarı’nda yeni bir çiçek misali bir Okul eğitim öğretime kazandırılmasının ardından 2013 yılında eğitime başlayarak 4 yılsonunda 2017-2018 ilk mezunlarını veren okul 2021-2022 eğitim öğretim yılında 6. defa mezuniyet coşkusu yaşayarak 37 öğrenci mezun etti.

Her Bitiş Yeni Bir Başlangıçtır; Şalpazarı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezuniyet coşkusu Çok Programlı Lise konferans salonunda  mezun olan öğrencilerin velilerinde hazır bulunduğu mezuniyet konuşmasında Okul Müdürü Kadir Özdemir Okulundan mezun olan öğrencilerin değerli öğrencilerimiz sizi ilk günden bu güne kadarki 4 yılda bir demir misali işleyerek hayata kazandırmanın sevinci ve üzüntüsünü yaşıyoruz ancak şunu hiç unutmayalım her bitiş yeni bir başlangıçtır dedi.

Hayallerinizin Peşinden Koşarsanız Başarıya Ulaşırsınız; Anadolu Lisesi 6.mezuniyet coşkusuna katılan Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan’da hayallerinizin peşinde koşarsanız başarıyı yakalarsınız diyerek başarı hikayesini şöyle anlattı. Bende bulunduğum yerdeki okul mezuniyetim sırasında girdiğimim imtihanda Türkiye 8. Olarak kazandım ancak o yıl atanamadım yılmadım ve ertesi yıl gece gündüz ve Bayramlarda da çalışarak kazanarak hayallerimi gerçekleştirerek buraya Kaymakam olarak geldim başarmak demek böyle bir şeydir dedi.

Mezuniyet Kütüğüne  Okul Birincisinin İsimi Çakıldı; Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezuniyet programında Okul 1.cinin isminin okul yaş kütüğüne isim çakılmasın ardından Okul Bayrak ve flama teslim töreni ilk üçe giren öğrencilerin belgelerinin verilmesin ardından bahçede öğrencilerin havaya kep fırlattılar daha sonra mezuniyet pasta kesiminin ardından mezun olan öğrenciler mezuniyet anısına Aileleriyle beraber mezuniyet  köşesinde bu anı ölümsüzleştirmeleriyle beraber program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.