BAŞKAN ÇABUK VE BERABERİNDEKİLERDEN KAYMAKAM ŞAHAN’A ZİYARET

BAŞKAN ÇABUK VE BERABERİNDEKİLERDEN KAYMAKAM ŞAHAN’A ZİYARET
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Şubat 2022 Çarşamba 22:45

Trabzon Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve Gökçeköy,  Çarlaklı ve Karakaya Muhtarları İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan’ı makamında ziyaret ettiler.

Şalpazarı AK Parti İlçe başkanı Zeki Çabuk İlçede çetin geçen kış koşullarında mahalle muhtarlarının başkan Çabuk'tan bir dizi destek istediklerini belirten Başkan Çabuk Şalpazarı AK Parti İlçe  teşkilatı olarak haftalık toplantımızda yönetim olarak İlçe halkımızı, Mahalle Muhtarlarımızı ve sivil toplum üyelerimizin de hazır bulunacağı İlçemiz adına 27 Şubat 2022 Pazar günü Şıhkıranın da 1000 kişini civarında bir katılımlı ‘’İlçe Birlik ve Beraberlik’’ buluşması yapmayı düşünüyoruz sayın Kaymakamımız Zekeriya Murat Şahan’ı da aramızda görmek için onu davet ediyoruz dedi.

Şalpazarı İlçe kaymakamının bir diğer misafirleri de Gökçeköy mahalle muhtarı Turan Köse, Karakaya Mahalle Muhtarı Nurettin Ataman ve Çarlaklı Mahalle Muhtarı Mehmet Zeki  Özkan  Kaymakam Zekeriya Murat Şahan’ı makamında ziyaret ederek bazı konularda görüş alışverişinde bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.