Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nden Kınama

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nden Kınama
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Şubat 2022 Perşembe 20:48

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC), basın açıklaması yaparak Cemiyet üyesi Selçuk Başar ve kameraman Aleyna Keskin’e Köprübaşı Belediye Başkanı Aydın tarafından yapılan fiziki ve sözlü saldırıyı kınadı.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Aydın Gelleci, yayınladığı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi;  Cemiyet Üyemiz aynı zamanda DHA Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde görevli muhabir Selçuk Başar ve kameraman Aleyna Keskin’e yapılan çirkin saldırıyı kınıyor ve arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz dedi.

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde evi heyelan riski altında bulunan vatandaşın haberini yapmak üzere bölgeye giden DHA Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde görevli aynı zamanda cemiyetimiz üyesi muhabir Selçuk Başar ve kameraman Aleyna Keskin ile mağdur olan vatandaşa Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın tarafından maalesef fiziki ve sözlü şiddet uygulanmıştır.  Başkan Aydın aynı zamanda meslektaşlarımızın görevlerini yerine getirmesine de engel olmuştur. Hele de ‘Belediye Başkanı’ gibi önemli bir makamda oturan bir şahsın bu tarzdaki şiddet eylemi kabul edilebilir bir davranış değildir. Bağlı bulunduğu kurumların da kendisine yönelik tutumlarını merakla bekliyoruz.

Görevlerini her şart ve koşulda fedakârca yapan meslektaşlarımıza yönelik gerçekleşen çirkin saldırıyı kınıyor, arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.