Başkan İlk Ziyaretini Gazetemize Yaptı

Başkan İlk Ziyaretini Gazetemize Yaptı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Ağustos 2023 Perşembe 21:42

Trabzon Şalpazarı CHP İlçe Başkanlığına seçilen Kıbrıs Gazisi Kemal Deniz seçim sonrasında ilk ziyaretini Şalpazarı Merkez’de ofisi bulunan  araştırmacı Gazeteci BHA. İHA Muhabiri  ve bir Çok Ulusal  ile Yerel Gazeteye Haber veren  ‘’Şalpazarı Ses 61 ve 61.com.tr'' imtiyaz sahibi Mustafa Özcan’a ziyarette bulundu

20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Gazi Kemal Deniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Şalpazarı olağan İlçe Kongresi tek liste adayı olarak seçime girdi. Deniz  59 delegenin 35 oyunu alarak Şalpazarı CHP yeni ilçe Başkanı olarak ilk ziyaretini Gazetemizin Şalpazarı bürosunu ziyaret ederek bu gün bir yola çıktık bu çıktığımız yolda bizlere İlçe basını olarak verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.