BBP Şalpazarı Adayı Selvitop’dan 3-10- ve 12 Yaş Grubu Çocuklara Kapalı Oyun Alanı

BBP Şalpazarı Adayı Selvitop’dan 3-10- ve 12 Yaş Grubu Çocuklara Kapalı Oyun Alanı

BBP Şalpazarı Adayı Selvitop’dan  3-10- ve 12 Yaş Grubu Çocuklara Kapalı Oyun Alanı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
21 Aralık 2023 Perşembe 00:19

Gazeteci, Televizyoncu ve Organizatör Necati Selvitop, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) Şalpazarı Belediye Başkanı Adayı olduğunu 30 Ağustos 2023 günü düzenlediği konser ile ilan etti. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Şalpazarı ziyaretinde adaylığını ünlü sanatçı ve iş idamlarının katılımıyla duyuran Selvitop, “Şalpazarı’nın bütün sorunlarına vakıfım. Hepsini çözmek için sıra çizmeleri giyeceğim, çözene kadar da çıkarmayacağım” demişti.

BBP Şalpazarı Belediye  Başkan adayı Necati Selvitop adaylığını 30 Ağustos 2023 tarihinde adaylığı açıklanmasın ardından dur durak demeden gerek Şalpazarı İlçesine bağlı mahaller gerek Şalpazarı’nın gurbetteki sivil toplum üyeleri ve dernek başkanlarıyla istişare toplantılarında zaman zaman bir araya geliyor.

Başkan adayı Selvitop Şalpazarı genelinde de yaklaşan 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerindeki yol arkadaşlarını belirlemek için her geçen gün Şalpazarı Belediye BBP Başkanı Ali Topkara’ya sunulan Belediye Meclis üyelerinin evraklarını beraber teslim alıyorlar.

Selvitop Bir Şeyler Yap da Görelim Dediler; BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı  Selvitop’a saha çalışmaları yaptığı yerlerde bir şeyler yap da görelim diye serzenişte bulunmaların ardından Başkan adayı Selvitop’da 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Şalpazarı BBP İlçe girişinde Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Ali Can Kocaman’ın katılımıyla 3-10-12 yaş grubu ücretsiz kapalı 80 metre kare  oyun alanı açılışına tüm İlçe halkını davet etti. Başkan Adayı Çocuklar bizim için vaz geçilmezimizdir. Ücretsiz oyun parkımıza girişteki çocuklarımıza giriş esnasında çeşitli ücretsiz ikramlarımız da olacak dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.