Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Adayı Necati Selvitop Ankara'da Aday Tanıtımına Katıldı-Haber Videolu

Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Adayı Necati Selvitop Ankara'da Aday Tanıtımına Katıldı-Haber Videolu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Şubat 2024 Perşembe 10:10

Büyük Birlik Partisi (BBP) yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım töreni düzenledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde ‘’temiz, şeffaf ve İlkeli’’ belediyecilik kriterleriyle yerelden ulusala kalkınma modelini hayata geçireceğiz dedi.

Büyük Birlik Partisi Şalpazarı Belediye Başkan adayı Ankara’da yapılan aday tanıtım töreninde isminin okunduğunda bir hayli heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Aday tanıtım sırası gelene kadar  oturma salonunda diğer adaylar ve partililerle beraber heyecanlı bekleyiş içerisinde olduğunu gözlemledi. Dah sonra aday tanıtımı isimleri okunan belediye başkan adaylarının arasında bulunan Trabzon Şalpazarı Belediye Başkan adayı Şehit evladı Necati Selvitop’ta Genel Başkan Destici ve beraberindekilerle ellerini havaya kaldırdılar.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.