GELENEKSEL KURUKIZ  9. ÖĞRETMEN BULUŞMASI

GELENEKSEL KURUKIZ  9. ÖĞRETMEN BULUŞMASI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Kasım 2022 Cumartesi 09:08

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı olarak 30 Mart 2014 Mahalli idareler seçimlerinde  Başkan seçilen Refik Kurukız İlçedeki küçük dokunuşlar ile İlçe halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor. Başkan Kurukız göreve geldiği 2014 yılından itibaren ara vermeden her yıl 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği ile  İlçede hizmet yapmış emekli öğretmenleri makamında ağırlayarak onları dinliyor çeşitli hediyeler ve plaket ile onurlandırıyor.

Şalpazarı belediye Başkanı emekli Öğretmenler 9. Buluşmasına Başkan Kurukız’ın makamındaki buluşmaya İlçede görev yapan emekli öğretmenlerimizden Güner Cengiz, İsmail Sağlam, Cengiz Bozbaş, Ali Özendi ve Adem Muhcu bu yılkı ağırladıkları öğretmenler oldu. Başkan Kurukız buna istinaden her yıl İlçede görev yapmış ancak sağlık sorunları olan bir öğretmeni de evinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor.

Başkan Kurukız’ın Konuşması

Şalpazarı Belediye Başkanı makamında ağırladığı emekli öğretmenlere şöyle dedi. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere toplumların geleceğini eğitim, eğitimi ise öğretmenler belirler. Büyük bir özveri ve fedakârlık ve sabırla geleceğin nesillerini yetiştiren onlara kılavuzluk yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.