BEŞİKDÜZÜ'LÜ 2 ÇOCUK BABASI  AKÇAABAT'TA TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ

BEŞİKDÜZÜ'LÜ 2 ÇOCUK BABASI  AKÇAABAT'TA TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
27 Kasım 2022 Pazar 09:11

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesine bağlı Kızılağaç mahallesi sakini Şevket Kalyoncu’nun evladı Gürbüz Kalyoncu bu akşam saatlerinde Akçaabat salacakta trafik kazasında vefat etti.

Alınan bilgilere göre 2 çocuk babası 40 yaşındaki  Gürbüz   Kalyoncu idaresindeki 61 PC 066 Plakalı araç Akçaabat Salacakta direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki   korkuluklara ve duvara çarptı.

Kazayı görenler 112 sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından kaza yapan araçtaki 40 yaşındaki  sürücü Gürbüz Kalyoncu Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Merhumun cenaze merasimi Beşikdüzü Kızılağaç mahallesinde Pazar günü bu gün  toprağa verilecek. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

NOT;Lütfen haberimizi kullananlar haber sitemizi kaynak göstersinler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.