Kestikleri ağacın altında kalan baba ve oğlu hayatını kaybetti

Kestikleri ağacın altında kalan baba ve oğlu hayatını kaybetti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
10 Temmuz 2022 Pazar 18:09

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde kestikleri ağacın altında kalan baba ve oğlu hayatını kaybetti. Olay, Şalpazarı ilçesindeki Üzümözü Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yusuf Yılmaz (72) ve oğlu Sezgin Yılmaz (48) kestikleri ağacın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu ağacın altından çıkartılan baba ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Baba ve oğlunun cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.Otopsinin tamalanmasın ardından 11 Temmuz Pazartesi günü Şalpazarı Üzümözü mezarlık boğazı yanında öğle namazına müteakip klılınacak cenaze nmazının  ardından aynı yerde bulunan ai,le kabristanlığımda ebediyete uğurlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.