KALP KRİZİ GEÇİREN POLİS DEVLET TÖRENİYLE UĞURLANDİ''

KALP KRİZİ GEÇİREN POLİS DEVLET TÖRENİYLE UĞURLANDİ''
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Temmuz 2022 Salı 22:14

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Kalegüney mahallesinden merhum Kazım & Fatma Karadeniz’in çiftinin oğlu Beşikdüzü Fatih mahallesi Muhtarı Ali Karadeniz’in kardeşi Giresun Emniyet Müdürlüğü personeli 3 çocuk babası polis Mustafa Karadeniz’in (45) cenazesi Giresun da düzenlenen törenin ardından memleketi baba ocağı Beşikdüzü’ne dün akşam getirilmişti.

Eşi Polis Mustafa’nın Evde Rahatsızlandığını Söyledi; Polis memuru Mustafa Karadeniz, eşi Ayşe hanım dün sabah eşinin rahatsızlanması sonucu sağlık ekiplerine haber verdiklerini ve mesai arkadaşları da mesaisine gitmemesi üzerine evinde yapılan kontrolde baygın halde bulunduğunu belirttiler. Olay yerinde 112 acil ekibinin yaptığı ilk kontrolde kalbinin durduğu belirlenen Karadeniz, kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Karadeniz için Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlenmişti.

Polis Karadeniz’in Ani Ölümü Yakınlarını Acıya Boğdu;Dün sabah göreve gitmemesi üzerine evinde baygın bulunan ve kaldırıldığı hastanede vefat eden polis Mustafa Karadeniz’in yakınları sinir krizi geçirdiler. Çok şaşkın olduklarını dile getirdiler.

Kayınpeder Mehmet Bey Eniştesinin Tedavi Gördüğünü Söyledi; Giresun Emniyetinde görevli Beşikdüzül’ü Polis memuru Mustafa Karadenizi’in dün sabah evinde fenalaştığını ve kaldırıldığı hastanede vefat eden polisin kayınpederi Mehmet Takkaç eniştesinin yaklaşık beş yıldır sağlık sorunlarından dolayı tedavi gördüğünü bu tedavisini de Giresun emniyet birimindeki arkadaşları tarafında bilnindiğini belirten dede Mehmet Takaç kızım genç yaşta eşini kaybetti. En büyük oğlu Gökdeniz 17 yaşında Enez 14 ve Enginin 3 yaşında olduğunu belirten dede şaşkın olduğunu belirtti.

Kalp Krizi Geçiren Polis Devlet Töreniyle Gömüldü; Beşikdüzünde Mahşeri kalablık Kalp krizi geçiren polisi son yolculuğuna uğurlamaya geldiler Cenaze namazının kılınmasın ardından cenaze manga yürüyüşü yapılarak cenaze aracına konulan polis Mustafa Karadenizin naaşı Baba ocağında da helallik alınmasının ardın omuzlarda taşınarak Aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı Polis Mustafa Karadenizin tabutuna sarılı bayrağı ve yürüyüş sırasındaki fotoğrafı Giresun İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, tarafından polis memuru eşi Ayşe Kara deniz ve çocuklrına teslim edildi. Merhum polis memurunu büyük oğlu Gökdeniz Karadeniz’in Giresunspor genç takım futbolcusu olduğu dedesi tarafından belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.