KURUKIZ’DAN ŞALPAZARI SES’E ZİYARET

KURUKIZ’DAN ŞALPAZARI SES’E ZİYARET
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Ocak 2022 Çarşamba 23:41

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkan Refik Kurukız,  1961 yılında ilk defa kutlanmaya başlanan ve bu yıl 61.’si kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler 2022 yılı münasebetiyle Şalpazarı’nda faaliyet gösteren Şalpazarı Ses Gazete İmtiyaz sahibi Mustafa  Özcan’ı  İlçe merkezinde bulunan ofisinde ziyaret ederek bu anlamlı gününü kutladı.

Başkan Kurukız’ın Konuşması; Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız  “Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basın aynı zamanda demokrasinin en önemli araçlarından biridir” dedi. Gece gündüz, yağmur kar demeden ve en önemlisi de mesai mefhumu gözetmeden halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.

Şalpazarı Belediye Başkanı Gazetemizi ziyaret edişini Belediye ye ait sosyal medya sayfasından da paylaşmış. Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basın aynı zamanda demokrasinin en önemli araçlarından biri olduğunu belirten Kurukız bu vesileyle tüm Basın mensubu arkadaşlarında  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.