KELEŞ'DEN ZORLUOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

KELEŞ'DEN ZORLUOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Ocak 2022 Perşembe 11:53

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Denizli Mahalle muhtarı Yusuf Keleş 2019 mahalli idareler  seçimlerinde ikamet ettiği mahalleye muhtar olmak için yola çıktığında mahalle sakinlerine sizlerlerin bana vereceğiniz oylarla muhtar olduğumda bakın o zaman göreceksiniz sizlerle beraber nelerin yapabildiğimizi diyerek kapı kapı dolaştı akabinde de sandıktan muhtar olarak çıkan Yusuf Keleş gerçekten de kırılması güç bir çalışmaamiyle muhtarlığının yarı döneminde gözle görülür hizmetlerin Muhtarlığını yaptığı Denizli mahallesine gelmesine önderlik yaptı.

Bu çalışmalarında kendisine her zaman desteklerini esirgemeyen Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sn.Murat Zorluoğlunu Makamında Ziyaret Ederek.Muhtarlığımız Döneminde Trabzon Belediyemiz ve Daire Başkanlıklarımızla Mahallemize Yapılan Hizmet ve Yatırımlarla İlgili Kendisine Bir Sunum Gerçekleştirdim.

Ayrıca Mahallemizin Gelişmesine Güzelleşmesine,Yaptığı Hizmet ve Katkılardan Dolayı.Sn.Belediye Başkanımıza Muhtarlığımız ve Mahalle Halkımız Adına Bir Teşekkür Plaketi Taktim Ettim.

Mahallemizin Önemli Kalan Sorunlarını Kendilerine İleterek 2022 Yılında Hizmet ve Yatırımlara Denizli Mahallemizde Devam Edilecegini Belirten Belediye Başkanımız Tüm Denizli Mahallesi Halkımıza Selamlarını İletti.Her Zaman Yanımızda ve Hizmetleriyle Mahallemizin Kaderini Değiştiren.Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sn.Murat Zorluoğluna Şahsım ve Mahalle Halkım Adına Teşekkür Ediyor.

Saygılarımı Sunuyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.