ÖMER BAŞKAN BUGÜN İŞYERİNE VE DOSTLARINA VEDA ETTİ

ÖMER BAŞKAN BUGÜN  İŞYERİNE VE DOSTLARINA VEDA ETTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
02 Temmuz 2022 Cumartesi 22:53

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Düzköy mahallesi sakinlerinden İlçenin ilk soba imalatını yapan merhum Hacı İmanuğu Mehmet Özdin’in oğlu Şalpazarı  MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin önceki gece evinde rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı Trabzon Ahi Evren ve Kalp Damar Cerrahi Hastanesinde kalp krizi sonucu vefat etmişti.

İlçenin sevilen esnaflarından olan ve 2017 Haziran ayından itibaren Şalpazarı MHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten 1963 doğumlu 59 yaşımda evli 2 erkek, 2 kız olmak üzere toplam 4 çocuk babası Ömer Özdin’in ani ölümü adeta Şalpazarı’na Bomba düşmüş gibi yankı yaptı.

Vefat eden Başkan Ömer Özdin’in evlatları yakınları kardeşleri dün sabahtan bu gün İlçe merkez camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılmak için gelen dostlarının taziyelerini kabul ettiler.

Adeta Şalpazarı’na iğne atsan yere düşmeyecek şekilde aşırı bir kalabalıkla kılınan cenazesi İlçe Belediyesine ait cenaze aracıyla Düzköy mahallesine götürülerek burada aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı.

Ömer Başkan Son Defa İşyerinin Önünde Bulundu; Merhum Ömer Özdin Başkanı anlatmaya kelimler yetmez ancak uzun yıllar İlçe esnaflığı yapan daha doğrusu 59 yaşında olan Başkanın 50 yıllık Şalpazarı esnaflığında kimseye kırıcı bir sözü olmamıştır onu da bugün onu son defa uğurlamaya gelen kalabalıkla gördük. Merkez cami avlusuna bakan işyerine ve akşamları cami cemaatiyle sohbet ettiği yere bugün İlçedeki kalabalıkla beraber veda etmiş oldu.

Merhumun Evlatları ise babalarının ani ölümü karşısında şaşkın olmalarına karşın cenaze merasimine katılanların taziyelerini kabul ettiler.

Merhum Ömer Başkanı Bölge genelinden tanıyan eş dost ve Belediye başkanları siyasi parti temsilcileri nezdinde yoğun bir katılımla ebediyete uğurlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.