ŞALPAZARI ACISU GRUP YOLUNDA HEYELAN YOL KAPATTI

ŞALPAZARI ACISU GRUP YOLUNDA HEYELAN YOL KAPATTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Haziran 2022 Cuma 14:15

Trabzon Şalpazarı Acısu Şıhkıranı Karayolu üzeri 2. Km bulunan Dereköy mahallesi Memişin kaya güzergâhında henüz bilinmeyen bir nedenle bu sabah saat;09.  sularında  yamaçtan kopan büyük kaya kütleleri karayoluna yuvarlanması sonucu yol çift taraflı ulaşıma kapandı.
Şalpazarı Acısu Şıhkıranı Karayolu Dereköy mahallesindeki yamaçtan kopan kayaların karayolunu ulaşıma kapatmasının ardından yolda ulaşımın kesildiğini gören sürücülerin Şalpazarı Belediyesinden yardım istemelerinin akabinde kapanan yol Şalpazarı Belediyesine ait iş makinalarıyla yoldaki kaya kütleleri temizlenerek kontrollü olarak ulaşıma açıldı.


Bu yolu kullanan sürçüle zaman zaman bu tür kaya kopmaları ve yamaçtan kopan kayaların karayoluna düşmesiyle bazen kaza yaptıklarını belirttiler. Geçtiğimiz 26 Mart 2022 tarihinde Vakfıkebir Tonya karayolunda yamaçtan kopan kalyalar araca isabet etmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirmişti bizim yol da da can kaybı mı yaşanması gerekiyor yolların iyileşmesi için diye tedbir alınmasını istiyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.