Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız İlçe ve Kırsaldaki Karla Mücadeleyi Anlattı Haber Videolu

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız İlçe ve Kırsaldaki Karla Mücadeleyi Anlattı Haber Videolu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Ocak 2022 Cumartesi 00:52

Trabzon Şalpazarı İlçesi Karadeniz Bölgesinin sahile en yakın en yüksek 2182 rakımlı Sis Dağı’nın eteklerinde kurulu bulunan İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız Bölgemiz ve İlçemizde bir hafta süreyle etkili olan karla mücadeleden koordineli bir çalışmanın sonucunda alnımızın akıyla çıktık dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı İlçenin sevilen siması iş insanı ve aynı zamanda gençlik yıllarında Midibüs ile yolcu taşımacılığı yaptığından şoför esnafının dilinden daha iyi anlıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Şalpazarı Belediyesiyle ortaklaşa yürüttükleri yolları karlardan temizlenmesi için İlçe genelinde bir haftadır aralıklarla etkili olan kar yağışı ve kapanan yolların açılmasıyla ilgili basına açıklamalarda bulundu.

Başkan Kurukız Karla mücadeleye başlamadan önce İlçe Hastanesindeki hastaların listesini Hastane Başhekiminden alarak İlçeye bağlı bulunan 30 mahallenin ana arter yollarının açılmasının yanı sıra cenaze ve acil hasta ihbarların gelmesiyle ekiplerin hızlıca gelen ihbarların olduğu yere intikal edilerek çözüme ulaştırılmasını sağlamaya gayret gösterdiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.