Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu’ndan Kaymakam Şahan’a ziyaret

Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu’ndan Kaymakam Şahan’a ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
08 Ekim 2021 Cuma 12:17

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Harun Kahveci ve Yüksekokul Müdür Yrd. Dr. Öğretim Üyesi Dönüş Gençer ile birlikte Kaymakam Zekeriya Murat Şahan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Şalpazarı MYO öğrencilerine tek tek memleketlerini soran Kaymakam Şahan, Yüksek öğrenim için Türkiye’nin değişik illerinden gelen öğrencilere, “Sizler burada bizim misafirimizsiniz. Her konudaki sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaymakam Zekeriya Murat Şahan’a, açıkta kalan öğrencilerin Beşikdüzü’ndeki KYK Yurdu’na yerleştirildiğini aktaran Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Harun Kahveci, Şalpazarı’nda yurt konusunun bir an önce çözümlenmesi gerektiğini söyledi.

Haber kaynağı;Yeni Şalpazarı Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.