Şalpazarı'nda 2 Yıllık Pandemi Sonrasında 2022 Ramazan Bayramı Yüz Yüze Eskisi Gibi Yapıldı

Şalpazarı'nda 2 Yıllık Pandemi Sonrasında 2022 Ramazan Bayramı Yüz Yüze Eskisi Gibi Yapıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
02 Mayıs 2022 Pazartesi 23:18

Çin’in Wuhan Kentinde 2019 Aralık ayında  öldürücü virüs olarak adlandırılan Covid-19 Pandemi öldürücü grip kısa zaman içerisinde 2020 Mart ayının ilk haftasında Yurdumuz da ciddi ölümlerle bütün yaşamımızı alt üst etti.

 Bu zaman diliminden bir dizi Virüsten korunma önlemleri alınarak bazı dengelerin eskisi gibi olmasıyla beraber aradan geçen 2 yılın ardından  bugün Yurt genelinde olduğu gibi yüz yüze bayram kutlaması Şalpazarı Merkez Camisinde 05.53’de Bayram namazının kılınmasının ardından eski Bayramlaşma yapıldı.

Şalpazarı Merkez Camide Ramazan Bayram namazı sonrasında İlçe Müftüsü Hacı Hüseyin Hacıfettahoğlu , İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan,  din görevlileri ve vatandaşlarla beraber bayramlaştılar.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan ve beraberindekiler ile beraber Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karakuş ve emrindeki Karakol personeliyle Bayramlaşan Kaymakam Şahan son olarak İlçe Devlet Hastanesi ve 112 Sağlık istasyonu personelleriyle Bayramlaşarak programı tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.