Şehit Olan Ağasar Torunu İs. Tğm. Talha Bahadır Yalova'da Toprağa Verilecek

Şehit Olan Ağasar Torunu İs. Tğm. Talha Bahadır Yalova'da Toprağa Verilecek
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Mayıs 2022 Çarşamba 12:30

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Sayvançatak mahallesi sakini Şalpazarı İmam Hatip  Lisesi Müdürü ve Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve  Turizm Derneği Başkanı Kemal Türkmen’in yeğeni Yalova ilinde ikamet eden ablası Emine Bahadır ve Çiftlikköy Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu Müdürü Hakkı Bahadır çiftinin evlatları  İs. Tğm. Talha Bahadır 04 Mayıs 2022 tarihinde Suriye’de devam eden SET-HENDEK faaliyetine BTÖ tarafından yapılan havan saldırısı sonucu yaralanan İstihkam Teğmen Talha Bahadır yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Ailesinin isteği üzerine şehidimizin cenaze namazı ikindi namazını müteakiben Yalova Sultaniye Merkez Camii’nde kılınacak ve Sultaniye Mezarlığı’na defnedilecektir.

Şehit   İs. Tğm. Talha Bahadır'ın ailesi aslen Trabzon Tonya İlçesi nüfusuna kayıtlı olup Yalova da ikamet etmektedirler. Şehit Bahadır 28 yaşında bekardır.

Haber Detayı ve Foto Kaynağı: Sözcü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.