Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu Vakfıkebiri Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu Vakfıkebiri Ziyaret Etti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Mayıs 2022 Çarşamba 13:57

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu Vakfıkebiri Ziyaret Etti. Vakfıkebir  ilçe  gelişinde; TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili  Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, İlçe Kaymakam Vekili Muhammet İkis, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Muhtarları ve partililerle birlikte Ramada Otel’de sohbet toplantısı gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu daha sonra Belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilçe adına  ulaşım alanında yapılan, yapımı devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler vererek desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür etti. Başkan Muhammet Balta daha sonra Bakanımıza çeşitli hediyeler verdi.

Belediyemizi ziyaretinin ardından ilçe merkezimizde esnaflarımızı ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.