Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzon'da miting gibi bayramlaşma. Videolu Haber

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için Trabzon’a geldi. İmamoğlu Meydan’da miting düzenleyerek vatandaşlara seslendi

Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzon'da miting gibi bayramlaşma. Videolu Haber
Trabzon Haber
Trabzon Haber
05 Mayıs 2022 Perşembe 07:58

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için Trabzon’a geldi. İmamoğlu Meydan’da miting düzenleyerek vatandaşlara seslend Burada açıklamalarda bulunan İmamoğlu, şöyle konuştu: “Aranızda görüyorum sevgili çocuklar, gençler, hanımefendiler, beyler… Biz programı 2 ay önce yaptık. Ramazan bayramına gideriz. Tebrik ederiz, açılışımızı yaparız. Allah’ın sevgili kuluyuz ya Allah yardım edecek ya bize 2 bayram nasip oldu. Trabzonspor şampiyon oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Maç akşamı ne yapıyordun dediler Kızımla birlikte maç izliyordum. Büyük oğlum ve küçük oğlum maç izlemeye buraya geldi. Aslında eşim fotoğrafımızı çekmiş. Kusura bakmayın da gözümden yaş aksın. 13 yaşındaydım şampiyonluk yaşadığımda. İlk şampiyonluğu da hatırlıyorum. Büyük oğlum da telefonlar aradı ağlıyordu şampiyonluk gecesi. Her şampiyonluk bu duygularla yaşansın. Trabzon Meydan’daki gösterileri çok beğendim. Enerjisi yüksek. Trabzon’da yerel yöneticiler niye tekno grubu getirip bugüne kadar konser yapmadılar düşünsünler. Ne güzel hayatlarında unutulmayacak anılar elde edildi.”

HİÇBİR EVLADIMIZIN HAKKINI YEDİRTMEYECEĞİZ
“Allah şahit memleketin hangi insanı olursa olsun ona vatandaş gözüyle bakıyorum. Bana oy vermiş vermemiş, İstanbullu da Trabzonlu da Diyarbakırlı da benim için bir. Doğrusu bu değil mi Trabzonlu hemşehrilerim. Bir baba bir anne evladını ayırabilir mi? Hiç kimse böyle ortadan ban oy verenler vermeyenler diyemez, ayrım yapamaz. Bu ayrıma hep birlikte son vereceğiz. Dayısı varsa işe girsin yoksa girmesin. Hiçbir evladımızın hakkını yedirtmeyeceğiz. İstanbul’da bunu yapıyoruz. İnsan ayırmadan hizmet ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. İstanbul’da herkese eşit bakıyoruz. Onun için ben size İstanbul’dan 16 milyon hemşehrinin selamını getirdim.” 

SÖZ VERİYORUM, EN ÇOK ÇALIŞAN BEN OLACAĞIM
“Benim partim İstanbul’a aday gösterdi. Buna vesile olan genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na minnet duygularımı iletmek istiyorum. Kendisini bayramın birinci günü aradım tebrik ettim Trabzonlu hemşehrilerime kocaman selamlarımı söyle dedi. Biz bu işi ittifakla başarabiliriz. Millet ittifakı tesis edildi. En zor anlarımızda İYİ Parti katkı sunara destek oldu. Hep bitlikte kazandık. Bu ittifakımızın adını İstanbul koyalım dedim. Her partiliden oy aldım. Oylar sandıkta karıştı. Kimin oyu belli değil. Ben zannediyorum ki 16 milyon insanın hepsi bana oy verdi. 6 siyasi parti ihtiyacımız olan eşitliğin, özgürlüğün, demokrasinin, adaletin liyakatin var olması için mücadele sistemini başlattılar. Trabzon’da hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bu sürecin en çalışkan neferi ben olacağım. İnanın bugünkü iktidar partisini de bu zulümden kurtaracağız. Devletin eli şefkattir. Devletin eli vicdanı temsil eder, adaleti temsil eder.”

BOZTEPE’DE NE İŞİ VAR O KAZIKLARIN ORADA?
“Boztepe’de ne işi var o kazıkların orada. Bir bileniniz de mi yok. İçim yanıyor. Bu süreç sadece Türkiye’mize kazandırmayacak. Aynı zamanda Trabzon’umuz da iyi olacak. Var mısınız? Şimdi bir sözleşme yapalım. Sizin kıymetli hemşehrilerimin bana sözü yeter. Trabzonlular her şey çok güzel olacak. Sizi sevgiyle kucaklıyorum. Allah bu şehri korusun, Allah memleketimizi korusun. Kalın sağlıcakla.”

Haber Kaynağı;Karadenizde Sonnokta

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.