Şalpazarı Eğitim Derneği'nden Şalpazarı'na 20 Bisiklet

Şalpazarı Eğitim Derneği'nden Şalpazarı'na 20 Bisiklet
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Ekim 2023 Salı 12:36

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim ve  Kültür Sanat Turizm Derneği yine fark yaratarak, Şalpazarı’lı gençlere büyük jest yaptı; Sağlam Vücut  sağlam bedende bulunur misali  20 adet bisiklet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hediye edildi.



Dernek Başkanı Hasan Keskin, işimiz de gücümüz de eğitim diyerek, “ Şalpazarı’mızda eğitim gören öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. 2023 -24 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla, önce tüm birinci sınıf öğrencilerimize ücretsiz okuma yazma eğitim setlerimizi 13. Defa hediye ettik. Bu sene, 1000 öğrenci sınırını da geçmiş olmaktan ayrıca mutlu olduk.

Okullara Bağışlanan Bisiklet Dağıtımını İlçe MEM Yapacak

 “Şimdi de, başarılı öğrencilerimize hediye edilmek üzere, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yirmi adet bisikletleri teslim ettik. Başkan vekilimiz ve İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Kemal Türkmen tarafından Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Türkmen’e teslim edilen bisikletlerin temininde emeği büyük olan Üsküdar Lisesi Müdürümüz Nedim Güney’e teşekkür ederim. “

Şalpazarı İçin Desteklerimiz ve Projelerimiz Devam Edecek

Başkan Keskin ayrıca, “ Kasım ayı sonunda, yine öğretmenlerimizle deprem bölgesine bir program hazırlıyoruz. Bu çerçevede Ankara’da Şalpazarılı ve Trabzonlu hemşerilerimizle buluşacağımız bir gece hazırlığımız var. Tüm çalışmalarımız el birliği yapan başta yönetim kurulu üyelerimiz ve destek veren gönüllülerimize teşekkür ederim” dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.