Şalpazarı’nda 24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü Kutlandı

Şalpazarı’nda 24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü  Kutlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Kasım 2021 Perşembe 12:26

TRABZON; Şalpazarı'nda da Yurt genelinde olduğu gibi 24 Kasım 2021  Öğretmenler günü kutlamaları Yurdumuz genelinde devam eden Covid-19 pandemiden dolayı eğitim öğretimim yapılmadığı ve 2020 yılındaki diğer programlar sessiz ve sade bir şekilde kutlanmıştı.

2021 Yılı 24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması  Atatürk Okulu bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına   İlçe Milli Eğitim Müdür Güner Cengiz’in çelenk sunumuyla başladı.

Şalpazarı'nda 24 kasım Öğretmenler günü kutlama programı Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz'in Atatürk Anıtına çelenk konma programın ardından saygı duruşu İstiklal maşının okunmasıyla son buldu.

Yurdumuz Doğu Bölgelerinde devam eden olumsuz hava şartlarından dolayı 24 Kasım Öğretmenler günü programını yapan Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda devam edildi.

İlçe MEM Son Konuşmasını Yaptı; Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde Bulunan İlçemizin yetiştirdiği değerlerden sayılan ve 1985 yılında Öğretmen mesleğine adım atan Müdür Güner Cengiz bu benim son öğretmenler günü kutlama programın 1 Ağustos 2022 yılında yaş haddinden emekli oluyorum dedi.

Şalpazarı Çok  Programlı  Lise Konferans salonun da devam eden 24 Kasım Öğretmenler günü program sunumunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından günün anlam ve önemini belirten mesaj okundu. Şalpazarı genelinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında faaliyet gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Başarılı olan öğrencilere hediyelerini vermesi için sununu yapan öğretmen Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murt Şahan’ın ismini anons yapması üzerine Kaymakam Şahan salonda bulunan eli öpülesi emekli öğretmenlerimizin  başarılı öğrencilere hediyelerin verilmesini istedi.

 Mesleğe yeni başlayan öğretmen için Öğretmen yemini yapıldı akabinde de Okul öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım öğretmenler günü gösterimin ardından Öğretmenler korosu türkü seslendirmesiyle program son buldu.

Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdü larak görev yapan  37 yıllık öğretmen Güner Cengiz 2022 yılı Ağustos 1 itibariyle emekliye ayrılacağından benim son öğretmenler günüm dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.