Selvitop’un Projelerini Ağasarlı Hanımlar Destekliyor

Selvitop’un Projelerini Ağasarlı Hanımlar Destekliyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Ocak 2024 Salı 19:53

Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini saha çalışmalarında tek tek anlatıyor. Halkın desteğini alan Selvitop aralıksız sahadan geri durmuyor.

BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop 30 Ağustos 2023 günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Şalpazarı ziyaretinde bizim Belediye Başkan adayımız Şalpazarı İlçesinde Necati Selvitop diyeli 30 Ağustos tarihinden günümüze kadar geçen 143 gün boyunca dur durak demeden 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçim çalışmalarına devam ediyor.

BBP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Necati Selvitop artık seçim zamanına zamanlar azaldı bugün itibariyle İlçe halkımızın sandık başına gitmeleri için 67 gün kaldı.

Selvitop İlçeye bağlı yüksek mahallelerdeki hane sahiplerine burada bulanan ev hanımlarını evinde bağında bahçesinde çalışırken ziyaret ederek onların desteklerini istiyor.

Başkan adayı yine bir saha çalışması için gittiği, İlçeye bağlı Simenli hanımlarına kendisini tanıtarak 31 Mart 2024 Mahalli, idareler seçimlerinde partisine oy kullanmaları halinde bu gördüğünüz alanlara park ve gezi yerleri yapacağız buralarda aileniz ile beraber oturup çayınızı içerken evladınız torununuz da parklarda oynayacaklar diye projelerini anlatınca Ağasarlı hanımlar bayağı başkan adayının Projeleri’nden etkilenerek bizde bu sefer senin parti için tercihimizi yapacağız dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.