YAŞI KADAR TORUNU OLAN ASIRLIK ANNE COVİD-19’U YENDİ

YAŞI KADAR TORUNU OLAN ASIRLIK ANNE COVİD-19’U YENDİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Şubat 2022 Cumartesi 21:55

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Geyikli mahallesi sakinlerinden 2 Kasım 2017 yılında Gümüşhane de yol kontrolü yaptığı sırada durdurmak istediği aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede Şehit olan Baş Polis memuru Olgun Gülay'ın Babaannesi  ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun eşinin de Anneannesi olan yaşayan ulu çınarlarımızdan  yüz yaşını devirmiş değerlerimizden 02.08.1921 doğumlu 103 yaşındaki Meryem Gülay çağımızın hastalığı Covid-19’u yendi.

Asırlık Meryem Ninenin Yaşı Kadar Torunu Var ; Şalpazarı Geyikli mahalle sakini Meryem Gülay dolaşım bozukluğundan dolayı ayakları kesilmiş olduğundan yatağa bağımlı olarak Trabzon da kızının yanında ikamet ediyor. Asırlık Meryem Gülay ilerlemiş yaşına ve ayaklarının kesilmesinden yatağa bağımlı yaşamasına karşın Covid-19 aşılarının yapılmasına karşın yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığını yendi.

Geçtiğimiz günlerde 103 yaşından gün alan Meryem Gülay’ın yaşı kadar torunu bulunuyor. Meryem Gülay’ın 9 evladı var, 35 torunu, 65 torun çocuğu ve 3 tanede torununun torunu bulunuyor yaşayan çınarımıza daha uzun ömürler dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.