YAVUZ AYDIN ŞALPAZARI’NI ARŞINLADI

YAVUZ AYDIN ŞALPAZARI’NI ARŞINLADI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Nisan 2023 Çarşamba 22:28

Yurdumuz genelinde 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 17 gün kaldı Milletvekili adayları  Yurt genelinde olduğu gibi Trabzon’da da İlçe ziyaretlerine devam ediyorlar.


28. Dönem Milletvekili adaylarımızdan İYİ Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Büyükliman’ın Beşikdüzü evladı  İl merkezi ziyaretlerinin yanı sıra İlçelerin haftalık Pazar günlerinde partisinin İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek İlçe halkından destek istiyor.
Yavuz Aydın Şalpazarı’nda Esnaf Ziyaretinde İYİ Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Yavuz Aydın Şalpazarı İYİ Parti tarafından bazı muhtarların da hazır bulunduğu bir sabah kahvaltısında Milletvekili adayı Aydın ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonunda İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz  İl ve bazı İlçe yöneticileriyle beraber Şalpazarı Esna ziyaretinde bulunarak 14 Mayıs 2023 Pazar günü Şalpazarı halkından destek istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.