HALK BANKASINDAN TURİZM MERKEZİ UZUNGÖL'E GEZİCİ ŞUBE

HALK BANKASINDAN TURİZM MERKEZİ UZUNGÖL'E GEZİCİ ŞUBE
Trabzon Haber
Trabzon Haber
07 Temmuz 2023 Cuma 21:45

Halk Bankasından Turizm Merkezi Uzungöl'e Gezici Şube Halk Bankası tarafından Turizm Merkezlerinden Uzungöl’e gezici şube açıldı. Uzungöl Gölbaşı Mevkiinde Seyir Terası,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tesisinin bulunduğu bölgede Trabzon Milli Parklar İl Müdürlüğünün bahçesine yerleştirilen Halk Bankası gezici Tır Kamyonu Turizm sezonu boyunca yerli halk ile yerli ve yabancı misafirlere hizmet verecek.

Halk Bankası gezici şubesinde bir bankada aranan tüm özellikler mevcut.Bankada döviz ve nakit işlemleri yapılabileceği gibi her türlü havale ile banka işlemleri yapılabilecek. 2023 Yılı Ağustos Ayının sonuna kadar hizmet vermesi planlanan Halk Bankası Gezici Şubesi ayrıca ATM’leri ile de 7/24 vatandaşlara hizmet verecek.

Haber kaynağı;Çaykara Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.