BAHADIR’DAN ALP'E TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE

Trabzonsporlular Dernek Başkanı genç girişimci Hasan bahadır. Trabzonspor karşılaşmaları yağmur çamur demeden yanında olmaya devam ediyor. Bahadır aynı zamanda Vakfıkebir Trabzonsporlular Dernek Başkanı Trabzon sevgisini taraftarlara aşılamaya devam ediyor.

BAHADIR’DAN ALP'E TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Mart 2021 Perşembe 23:04

Trabzonsporlular Dernek Başkanı genç girişimci Hasan Bahadır. Trabzonspor karşılaşmaları yağmur çamur demeden yanında olmaya devam ediyor. Bahadır aynı zamanda Vakfıkebir Trabzonsporlular Dernek Başkanı Trabzon sevgisini taraftarlara aşılamaya devam ediyor.

Merkezi Trabzon Vakfıkebir de bulunan  Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Mehmet Bülent Alp’e Trabzonspor forması hediye etti. Alp ise Bahadır tarafından şahsına hediye edilen forma için Trabzonspor'un şampiyonluklarında nasip olur inşallah dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.