DAMAT JCB’Yİ GELİN ARABASI YAPTI

Vakfıkebir ilçemizin sevilen, sayılan değerli ailelerinden merhume Şehriban ve merhum Halisağa Yıldız’ız kızları Sevilay ile Vakfıkebir ilçesinin sevilen, sayılan bir diğer değerli ailesi olan merhum Ayşe ve merhum Ali Türkmen’in Vakfıkebir Belediye personeli olan oğulları Ahmet mutlu beraberliklerini evlilikle noktaladılar. Vakfıkebir Belediyesinde kepçe operatörü olarak çalışan damat Ahmet Türkmen, çalıştığı JCB yükleyiciyi balonlarla süsleyerek gelin arabası yaptı. Sabri Bahadır Kültür Merkezi Düğün Salonunda Mevlit-i Şerif ile yapılan muhteşem düğün töreninde çiftlerin nikahlarını Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kıyarken Sevilay ile Ahmet’e ömür boyu mutluluklar diledi. Sevilay ile Ahmet’in düğün törenine eş, dost, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bizlerde Sevilay ile Ahmet’e evlilikle noktaladıkları bu mutlu beraberliklerinin kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

DAMAT JCB’Yİ GELİN ARABASI YAPTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Ekim 2021 Salı 18:39

Trabzon Vakfıkebir ilçemizin sevilen, sayılan değerli ailelerinden merhume Şehriban ve merhum Halisağa Yıldız’ız kızları Sevilay ile Vakfıkebir ilçesinin sevilen, sayılan bir diğer değerli ailesi olan merhum Ayşe ve merhum Ali Türkmen’in Vakfıkebir Belediye personeli olan oğulları Ahmet mutlu beraberliklerini evlilikle noktaladılar.

Vakfıkebir Belediyesinde kepçe operatörü olarak çalışan damat Ahmet Türkmen, çalıştığı JCB yükleyiciyi balonlarla süsleyerek gelin arabası yaptı. Sabri Bahadır Kültür Merkezi Düğün Salonunda Mevlit-i Şerif ile yapılan muhteşem düğün töreninde çiftlerin nikahlarını Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kıyarken Sevilay ile Ahmet’e ömür boyu mutluluklar diledi. Sevilay ile Ahmet’in düğün törenine eş, dost, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bizlerde Sevilay ile Ahmet’e evlilikle noktaladıkları bu mutlu beraberliklerinin kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.