Muhtarlara Bilgilendirme Yapıldı

Muhtarlara Bilgilendirme Yapıldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Aralık 2021 Cuma 15:07

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kültürel mücadele kapsamında Vakfıkebir mahalle Muhtarlarına “Sahipsiz Hayvanlar ve Vektörle Mücadele” konulu bilgilendirme programı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, muhtarlara sokak hayvanları ve vektörle (hastalık yayan canlı) mücadele alanlarında yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vakfıkebir İlçesi Mahalle muhtarlarını bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Sebahattin Yazıcı’nın sunumuyla yapıldı.  Toplantıda muhtarlar ile çözüm ortaklığı konusunda müzakereler yapıldı. Trabzon’un 18 ilçesinde kaymakamlıklar ile işbirliği içinde yürütülen toplantılar; Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Köprübaşı, Maçka Ortahisar ve Of ilçelerinde yapılmıştı. Uzman ekip Veteriner Hekim Elif Can Sinan ile Ziraat Mühendisleri Cihat Çolak ve Recep Bektaş tarafından Vakfıkebir İlçesinde yapılan sunum ardından öğleden sonra ise Tonya İlçesinde mahalle muhtarlarına da verilecek.  Diğer ilçe kaymakamlıklarında da muhtarlara verilmeye devam edecek.

Haber Kaynağı;Mehmet Bülent ALP

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.