Tonya'da TÜBİTAK 4006'da 13 Proje Sergilendi

Tonya'da TÜBİTAK 4006'da 13 Proje Sergilendi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Aralık 2021 Cuma 15:29

İskenderli BİST MTA Lisesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Proje Sergisi ve ardından faaliyete geçen kütüphane açılışı Sayın Kaymakamımız Muhammet İkis, Belediye Başkanımız Osman Beşel, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ziya Durmuş ve diğer katılımcılar ile birlikte gerçekleştirildi.

Toplam 13 Projenin sergilendiği çalışmada öğrencilerin proje süresince neler yaptıkları ve nasıl problem çözme becerileri ürettikleri paylaşıldı. Bu çalışmaya katkı sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Sergi sonrasında okulda yeni oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı. Öğrencilerin ferah ve modern bir ortamda kitaplarla vakit geçirmelerinin önemine değinildi. bu çalışmaya katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.