VAKFIKEBİR'DE YEŞİL VATAN VE ORMAN VATANDIR KAPSAMINDA 5 BİN FİDAN DAĞITTI

VAKFIKEBİR'DE YEŞİL VATAN VE ORMAN VATANDIR  KAPSAMINDA 5 BİN FİDAN DAĞITTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
22 Mart 2022 Salı 10:51

21 Mart Dünya Ormancılık Günü faaliyetleri günü kapsamında Vakfıkebir Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 5 bin fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde ‘Yeşil Vatan ve Orman Vatandır’ sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte bir açıklama yapan Orman İşletme Şefi İlhan Kutanis; 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında Vakfıkebir İlçemizde yaklaşık 5 bin adet ücretsiz fidan dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımızı ağaç dikme konusunda teşvik etmek ve ormanlarımızı korumak konusunda bilinçlendirmek için bu etkinliğimizi ilçe ve ülke genelinde yapıyoruz. Dağıtıma İlçe Kaymakamımız sayın Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta beylerde katılacak. Öğrencilerimizi bilinçlendirmek için Cumhuriyet İlk Okulu öğrencilerimizde etkinliğimize katılacak dedi.

Fidan dağıtım töreninde 5 bin adet Çınar, Ladin, Taş Elması, Mazı ve Akçaağaç fidanları plastik tüplerde dağıtıldı.

Haber Kaynağı;Mehmet Bülent Alp

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.