Beşikdüzü'nde Birinci İstiklal Kupası Rahvan At Yarışı Pazar Günü

Beşikdüzü'nde Birinci İstiklal Kupası Rahvan At Yarışı Pazar Günü

Beşikdüzü'nde Birinci İstiklal Kupası Rahvan At Yarışı Pazar Günü
Trabzon Haber
Trabzon Haber
04 Ağustos 2022 Perşembe 21:23

Trabzon’da düzenlenen rahvan at yarışları bu yıl ilk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına düzenlenecek. Türkiye Geleneksel Atlı Sporlar Federasyonu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Trabzon Rahvan Atlı Spor Kulübü ve Beşikdüzü Rahvan Atlı Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenleyecek olduğu Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı 1.ci İstiklal Kupası Rahvan At Yarışları 7 Ağustos Pazar günü koşulacak.  Saat 12.00’da Beşikdüzü ilçesi sahilde bulunan dolgu alanında yapılacak olan at yarışlarına çevre illerden de yoğun katılım bekleniyor.

Yarışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Ahmet Kaan Birinci, “Bu yıl 5.ci yarışımızı düzenleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız adına düzenlediğimiz ilk yarış olacak. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Tüm yarış severleri bekliyoruz. Hedefimiz Trabzon’da atlı sporlar tesisini kurmak. Trabzon’umuzu da geleneksel sporlarda hak ettiği yerlere getirme çabasındayız. Bize her zaman destek olan Ak Parti Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora’ya ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar’a, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yarışlarda verilecek ödüller ise şu şekilde olacak:

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.