Beşikdüzü Urfa Sıra Gecesiyle Coştu

Beşikdüzü Urfa Sıra Gecesiyle Coştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Aralık 2021 Pazartesi 21:34

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde faaliyet gösteren Livio Otel, müşterileri için sıra gecesi düzenledi. Sanatçı İmam Ergün tarafından kurulan Şanlıurfa Sıra Geceleri Grubu, şarkı ve türküleri eşliğinde otel konukları doyasıya eğlendi. İmam Ergün’ün türkülerine eşlik eden konuklar halay çekerek eğlencenin tadını çıkarttılar.

Beşikdüzü Livio işletme Müdürü Osman Eyüpoğlu tarafından farklı bir tarz olarak getirdiği Urfa Sıra Gecesi ekibi ve sanatçı İmam Ergün tarafından Karadeniz müziğine filmlerine ve yöresel sanatçılarımıza ilham kaynağı olan ''Oy Asiye Asiye ve Ağasar Deresi'' türkülerini seslendirmeleriyle beraber bir anda salonda bulunan katılımcıların korolar halinde söylene yöresel türküye eşlik etmesi de geceye ayrı bir güzellik katmış oldu.

Beşikdüzü İlçesi’ne ilk kez geldiklerini ifade eden Sanatçı İmam Ergün, söylediği türkülerden konukların haz almasını isteyerek “bir mola, bir kola ve bir horon diyerek konukları coşturdu. İmam Ergün, Livio Otel işletme Müdürü Osman Eyüboğlu’na teşekkür ederek, bölge halkının bu müesseseye sahip çıkmalarını isteyerek, ileriki zamanlarda sıra gecesinin tekrarlanacağını belirterek yoğun katılım sağlanması gerektiğini ifade etti.

İşletme Müdürü Osman Eyüboğlu, müesseseyi devir almalarından kısa bir süre geçmesine rağmen, müessese hakkında vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Bu meyanda faaliyetlerimizi çeşitlendirmek adına ilk olarak Şanlı Urfa’dan Sıra Geceleri ekibi getirdik.

Urfa Sıra Gecesi sanatçısı olan İmam Ergin Beşikdüzü’nde sahne aldığı Livio Otel restorandaki ilk gecesinde Şampiyonluğa oynayan Trabzonspor atkısını omuzuna takan ve biz Anadolu Çocuğuyuz Bizimde Tarabzonspor aşkımız var diyen Sanatçı ergin program akışı içerisinde sıra gecelerin vaz geçilmezi olan Çiğ Köfteyi 7 yıldır yoğuran ustanın hünerini Türk Bayrağını andıran Ay ve Yıldız Yapmasının ardından salonda hünerlerini salonu dolduranlara gösterdi. Bir ara sıra gecesi sanatçısı İmam Ergün Bayrak şeklindeki çiğ köftedeki Bayrak da bizim vaz geçilmezimizdir biz Türk Bayrağı olmadan yaşayamayız dedi.

Sıra gecelerini ilerleyen zamanlarda tekrarlanacağız. Yılbaşı gecesinde de yöresel sanatçılarımızın katılımıyla yılbaşı özel programı düzenleyeceğiz. Yöre halkımızı bu gecemize teşrif etmelerini bekliyoruz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.