Cumhurbaşkanından Doğalgaz Müjdesi

Cumhurbaşkanından Doğalgaz Müjdesi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
09 Aralık 2021 Perşembe 20:20

Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi doğal gaz şehir giriş istasyonu için Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kamulaştırma karara 8 Aralık 2021 günü 4893 karar sayısıyla onaylandı.

Kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 8 Aralık 2021 gün ve 4893 sayılı kararı ile resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Resmi gazetede yayımlanan karada şu ifadeler yer aldı;

Trabzon İli Beşikdüzü İlçesine doğal gaz ulaşabilmesi için ihtiyaç duyulan RMA şehir giriş istasyonunun yapımı amacıyla, Nefsişarlı Mahallesi sınırları içersindeki 369 ada, 16 ve 17 parsel numaralı taşınmazların, tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı kamulaştırma Kanununun 27nci maddesi gereğince karar verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.