FETTAHOĞLUNDAN AKKESE ZİYARETİ

FETTAHOĞLUNDAN AKKESE ZİYARETİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Ekim 2022 Perşembe 18:06

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu beraberindeki İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Şefik Bayram Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral Beşikdüzü Akkese İlk ve ortaokulunu ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Akkese İlk ve Ortaokulu Müdür ve yardımcılarından okul hakkında bilgiler aldı.İl Milli Eğitim Müdür Fettahoğlu Beşikdüzü Akkese İlk ve Ortaokulunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yenilene ana sınıfı Bilgisayar sınıfı Okul Kütüphanesi, akıl ve zeka oyunları proje sınıfını gezerek burada bulunan öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla bilgi paylaşımında bulundu.

Akkese Okul Müdürü Tarık Özen başta İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberindekilere Okuluna yaptığı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.