Konuk Oyuncu Şeker’e ÇİRKİN Dizisinden Plaket

Trabzon’un Beşikdüzü İlçe sakinlerinden genç yetenekli saygın girişimci iş insanı ikamet ettiği İstanbul’da günümüzün gelişen teknolojisine ışık olmaya devam eden Abdulkadir Şeker'in yakın arkadaşı Senarist yönetmen Sakaryalı Ahmet Sami Kuriş'in yazıp yönettiği 22 bölümlük mini dizi ÇİRKİN dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Konuk Oyuncu Şeker’e ÇİRKİN Dizisinden Plaket
Trabzon Haber
Trabzon Haber
02 Kasım 2021 Salı 20:55

Trabzon’un Beşikdüzü İlçe sakinlerinden genç yetenekli saygın girişimci iş insanı  ikamet ettiği İstanbul’da günümüzün gelişen teknolojisine ışık olmaya devam eden Abdulkadir Şeker'in yakın arkadaşı  Senarist yönetmen Sakaryalı Ahmet Sami Kuriş'in yazıp yönettiği 22 bölümlük mini dizi ÇİRKİN dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. 22 bölümlük mini dizi ÇİRKİN’in çekim yeri Sakarya da gerçekleşen film galasına katılan mini dizi filminde Ahmet’i oynayan Abdulkadir Şeker’e gala sonrasında yönetmen Ahmet Sami Kuriş tarafından dizideki başarılı çalışmalarından dolayı plaket ile onurlandırdı. Plaketi alan Şeker ise çok duygulandığını 22 bölüm boyuncu aynı çatı altında görev yapan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek yönetmen Kuriş’e de başarılı çalışmalar dilerim dedi. 22 bölümlük dizinin ilk fragmanı 1 Ekim de dizinin Youtube'da yayınlandı.

22 Bölümlük Mini Dizinin Konusu ;Onların kitaplarını okudu ve onlar gibi yaşamaya çalıştı. Yıllar geçer ve Melez’in kaldığı eve 4 genç arkadaş gelir. Bu gençlerin içinde Melezin dikkatini bir kız çeker. Bu kız Melezin okuduğu kitapta anlatılan kıza benzemektedir. Ardından kıza kendisini göstermek ister fakat kural nettir. Hiçbir Cin insanlara gözükemez! Melez yarı insan olduğu için insanların hayatına heves etmektedir ancak bu heves melez için acı bir son olacaktır çünkü kuralları bozan ölümle cezalandırılır buna rağmen Melez bu kuralı hiçe sayarak insanların hayatına girer. Böylelikle Melez Cinlerle insanlar arasında hayatının oyunu oynar fakat bu oyunda ne Cin’ler ne de insanlar masum olacaktır.

ÇİRKİN Dizisinin Yönetmeni Kuriş Anlatıyor

Çirkin' dizisinin senaristi ve yönetmeni Ahmet Sami Kuriş Trabzon’un Güncel Ekranı ‘’61.COM.TR’ye  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Çirkin dizisinin hem senaristi hem de yönetmeni olarak bu hikâyede gerçeklikten biraz uzak, fantastik ögeler barındıran, mistik bir olayı kaleme almak istedim.

Sakarya’da doğup büyüyen bir yönetmen olarak dizimizin Sakarya’ya sanatsal anlamda bir değer katacağını düşünerek bu projeye başladım ve tamamladım. Dizimizin daha çok izleyici kitlesine ulaşmasını hedefleyerek günümüzün en popüler sosyal ağlarından biri olan Youtube platformunda beğeniye sunmak istedim."

Çirkin dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde;

Ali TOPALOĞLU (Melez)
Merve KANSIZ (Zülal)
Tuncay SARI (Tuncay)
Safa DEMİR (Safa)
Ali Osman KURİŞ (Ali Osman)
Barış DURMAZ (Barış)
Hasan KURİŞ (Mahem)
Abdül Kerim KURİŞ (Kerim)
Esra SOLMAZ (Leyla)
Abdülkadir ŞEKER (Ahmet)
Hüseyin KURİŞ (Hüseyin)
Ahmet ÇEVİK (Cem)
Taha POLAT (Sezai)
Sezai ULUDAĞ (Berke)
Raif COŞGUN (Hasan)
Coşkun KAÇAR (Emre)
Ethem KOÇDEMİR (Ethem)
Recai AYDIN (Görevli)
İhsan KORKUT (Büyük Cin)
Harun AYVAZ (Harun)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.