Müdür Yıldırım Ödülünü Valinin Elinden Aldı

Müdür Yıldırım Ödülünü Valinin Elinden Aldı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
28 Kasım 2022 Pazartesi 20:17

Daha önce katıldığı yarışmalarda da dereceler elde eden Beşikdüzü Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Ziya Yıldırım, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Trabzon’da, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Öğretmenler arası Öykü Yazma Yarışması’nda 1.liği Beşikdüzü Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Ziya Yıldırım kazandı. Dereceye girenler için düzenlenen törende Yıldırım ödülünü Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun elinden aldı.

Beşikdüzü Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Ziya Yıldırım’ı Tanıyalım

1979 tarihinde Vakfıkebir Açıkalan köyünde doğdu. İlköğrenimini Açıkalan Köyü ilköğretim Okulunda tamamladı. Orta öğrenimini Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi, Erzincan Eğitim Fakültesi , Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Dört yıl Erzincan merkezde değişik okullarda görev yaptıktan sonra Vakfıkebir Kemaliye ilköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. Üç yıl bu okulda çalıştı. 2006 yılında yapılan yöneticilik sınavında başarılı olduktan sonra Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcılığına atandı. 2014 yılı yönetici atamalarında Tonya Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne atandı.2019 yılında yöneticilerin yer değiştirmesi hasebiyle kurumumuza atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.