MÜDÜRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

MÜDÜRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Ocak 2023 Cumartesi 00:24

Trabzon Beşikdüzü  İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan  İzmir’in Buca ilçesi doğumlu  Cumhur Bekdemir’i  ‘’Şalpazarı Ses 61 Haber  & 61.Com.Tr. ve İHA adına makamında ziyaret ederek kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunduk.

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Cumhur Bekdemir hatırlanacağı gibi Trabzon’un doğusunda bulunan of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başladığı dönemde ‘’05 Ağustos 2022’’ tarihinde Of’un yeni Emniyet Müdür Cumhur Bekdemir diye haber yapmıştık 61.COM.TR Haber Sayfamızda.

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Müdür  Cumhur Bekdemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretimizdeki sohbet esnasında buraya gelmeden önce Of İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirtmesi üzerine sayın müdürüm siz o zaman Ordu Valimizin  Tuncel Sonel’in Of Kaymakamlığı sırasında ben Oxford’umu Of’ta yaptım demişti  sizde o zaman bizim Oxford’umuzda görev yapmışınız demem üzerine evet  Trabzon Güzel bir İl İlçeleri de şehir gibi güzel Bizler Bayrağımızın dalgalandığı her yerde her zaman göreve hazırız dedi. Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü olarak kısa bir süre önce göreve başlamasına rağmen İlçe genelindeki sivil toplum ekibi ve Daire amirlerinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyetini bizlerle paylaştı



Bekdemir’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileriz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.